LOGO-Museum-Lalique

Bent u op zoek naar een mooi Museum Gelderland? Misschien is museum Lalique iets voor u. Het werk van René Lalique is heel bijzonder voor zijn tijd. Hij maakte zijn kunst altijd met een loep. Hierdoor heeft hij verborgen details kunnen toevoegen aan zijn werk. Ook kunt u heerlijk lunchen in het museum. Deze lunch bevindt zich in de bloementuin. De bloementuin heeft een achterliggende gedachte. René Lalique was namelijk enorme fan van de zogeheten “kleine natuur”. Hiermee worden dieren zoals vlinders en kikkers bedoeld. Bij binnenkomst van het museum krijgt u een loep om de kunstwerken goed te kunnen bekijken en de achterliggende boodschappen in zijn werken te achterlaten. Als je dus een leuke activiteit zoekt in Gelderland met mensen die verstand hebben van wat ze tentoonstellen kom dan naar museum Lalique.

Wat vind ik van museum Lalique.

Ik ben een tijdje geleden met mijn zus naar museum Lalique geweest. Ik en mijn zus zijn opgegroeid met kunst en houden van de emoties die ze vrijlaten en de verhalen achter de kunstwerken. De kunstwerken van Lalique waren heel mooi tentoongesteld. En het personeel is erg enthousiast over hun tentoonstelling en het werk van Lalique. Ik ben zeer tevreden over het personeel en de tentoonstelling ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen in het museum.

museum-arrangement

Ook een keer langskomen bij museum Lalique

Het museum bevindt zich in Doesburg bij Arnhem. U kunt op de website kijken voor meer informatie. Loopt u nog met vragen over het museum of het werk van Lalique? Dan kunt u die vragen telefonisch stellen aan het personeel.