Vacature bouwkunde

Vacature bouwkunde vind je snel en eenvoudig op het internet. Op de website van Meinselect ben je van harte welkom. Dit bedrijf beschikt over een ruim assortiment met diverse functies die te vervullen zijn. Zelf ben ik helaas een aantal maanden terug werkloos geworden. Mijn werkgever kreeg het helaas niet meer voor mekaar om de financiën op orde te krijgen. Hierdoor heeft hij de juiste keuze gemaakt om de deuren te sluiten. Vervelend voor ons, maar het was wel goed na 25 jaar gewerkt te hebben bij één werkgever. Hierdoor kwam ik thuis te zitten en ging er wel vanuit dat ik zo “eventjes” weer nieuw werk kon vinden.

Vacature bouwkunde

Vacature bouwkunde, geschikt voor mij!

Uiteraard heb ik meerdere malen op het internet gezocht naar een vacature die bij mij past. Op zich heb ik die ook wel gevonden, alleen zoeken zij de jongere versies van mij en daar baal ik wel van. Uiteindelijk ben ik op de website van Meinselect terecht gekomen. Hier merkte ik al vrij snel dat de kennis en ervaring een stuk belangrijker was. Zo heb ik ervoor gekozen om mijzelf bij dit bedrijf in te schrijven. In een mum van tijd was dit geregeld en kon ik actief aan de slag om mijn functie te vervullen.