Het was dit jaar aan mij: ik moest zorgen voor een bedrijfsfeest. Zelf heb ik het ontzettend druk, waardoor ik geen tijd heb om extra taken op mij te nemen. Een van de extra taken die ik nu onlangs kreeg, was dit bedrijfsevent laten organiseren. Ik kon dit echt niet meer op mij nemen. Ik ben dus op zoek gegaan naar een bedrijf dat er kon voor zorgen dat zij dit voor mij deden. Op deze manier kwam ik dan ook terecht bij dit bedrijf. Ik heb hen ook meteen ingeschakeld.

Hoe was het bedrijfsevent?

Je weet dus al dat ik het bedrijfsevent heb laten organiseren door dit bedrijf? Maar hoe is dit dan verlopen? Heel kort: heel goed. De mensen waren steeds bereikbaar wanneer ik vragen had, maar eigenlijk hebben ze alle taken uit handen genomen voor mij, wat ook de bedoeling was natuurlijk. Ik moest eigenlijk enkel mijn wensen doorgeven. Hier was ik dan ook zeer blij mee en dankbaar voor. Bovendien paste alles mooi in het budget van het bedrijf. Een echte topper dus voor mij. Zal ik zeker contacteren wanneer ik terug iemand nodig heb om een feest te organiseren.