Het is zomer! Tijd om lekker in het zonnetje te zitten. We staan erom bekend dat we goed gebruik maken van de eerste zonnestralen! De zomers in Nederland worden steeds heter, dus de voorbereiding voordat je de zon in gaat heeft wellicht ook een update nodig.  

Alleen maar smeren? 

We weten allemaal hoe belangrijk het is om je goed in te smeren met zonnebrand. Zelfs als je een wat donkerdere huidskleur hebt, blijft SPF zeer belangrijk! Het is een gevaarlijke mythe dat mensen met een donkere huid geen zonnebrand nodig hebben. Iedereen kan verbranden! Ook moet je niet vergeten om regelmatig je zonnebrand opnieuw aan te brengen, wat het zal je verbazen hoeveel je eraf zweet.  

De beste bescherming tegen de zon is natuurlijk binnen blijven. Alleen is dat helemaal niet gezellig! Als je toch met wat vrienden een terrasje wilt pakken, maar niet direct met je gezicht in de zon wil zitten, biedt een leuke strandhoed een prachtige uitkomst. Zo kan je toch van de zon genieten, maar valt de hitte niet direct op je gezicht. Ook bij het dragen van een zonnehoed blijft jezelf insmeren met SPF belangrijk.  

Strandhoed op 

Strandhoeden zijn al decennia in gebruik, maar tegenwoordig heb je toch wel het grootste aanbod binnen handbereik! Neem eens een kijkje bij Hatland, die hebben een groot assortiment aan strand hoeden. Strand hoed dames is verkrijgbaar in talloos veel kleuren en modellen. Iedereen heeft een andere smaak, dus het zal misschien even duren voor je de perfecte hoed voor jou hebt gevonden. Een goede tip is kijken naar wat voor kleding je allemaal al in je kast hebt hangen, en een strand hoed dames uitkiezen die bij zo veel mogelijk kleding matcht! Kies bijvoorbeeld voor een effen hoed met een natuurlijke tint.  

Met je nieuwe strandhoed kun je nu zonder zorgen de zon in. Vergeet je niet in te smeren en geniet van de zonnestralen!