Meditatie

Mindfulness in Groningen is iets waarover ik iets wil vertellen. Zelf heb ik namelijk deelgenomen aan een cursus.  Toen ik in het begin nog al sceptisch was, was dit snel voorbij omdat ik aan mijzelf begon te merken dat ik baat kreeg bij de oefeningen. Wanneer je eens kijkt op de website van, nl.tm.org, dan weet ik zeker dat jij je hier in kan vinden. Want ieder mens zal zich er wel in kunnen herkennen dat het leven soms even te zwaar kan zijn. Om wat je hebt meegemaakt of om hoe je je vandaag voelt. Wat de reden ook is, het is belangrijk om je lichaam en geest in balans te krijgen. 

Mindfulness in Groningen

Mindfulness in Groningen

Mindfulness in Groningen is dus waar ik je naar toe verwijs als jij jezelf ook wilt aanleren hoe je even volledig tot jezelf kunt komen. Echter heb je hier wel de juiste leermeester bij nodig zodat jij de technieken op de goede manier kan aanleren. Dan pas zal je ontdekken wat een toegevoegde waarde dit met zich meebrengt. Want wanneer je lekker in je vel zit, dan zal je je beter voelen en er ook beter uit zien. Niet te vergeten je zal meer energie hebben en het leven weer kunnen aanpakken zoals jij dit wilt.