Massage apparaat

Wanneer je alleen bent zoals ik, heb je geen partner die jou even de nek los kan masseren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een massage apparaat die mensenhanden kan vervangen. Ik heb het gevonden in de vorm van een Massageapparaat met een warmtefunctie voor schouders, nek en rug. Een elektrische massageapparaat met 3 instelbare snelheden die mijn spieren verlichting van pijn geven.

15 Minuten per dag


Dit apparaat leg je om je schouders, je schakelt het in en er wordt een hand-kneed massage gesimuleerd. Elke dag gebruik ik dit apparaat een minuut of 15. De snelheid waarmee wordt gekneed is instelbaar. De langzame knedingen geven mij de meeste ontspanning. Heerlijk om in de avonduren na een drukke werkdag te gebruiken. Gewoon bij jezelf thuis op de bank. En je hebt geen dure masseur meer nodig.

massage apparaat

Comfortabel

Een goede massage geeft altijd een comfortabel gevoel. Dit massageapparaat doet niet onder voor een paar mensenhanden. Kan gewoon over je kleding worden gelegd.
De warmtefuncties zorgen voor een comfortabel gevoel aan je spieren. De bloedcirculatie wordt op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit apparaat kan nooit oververhit raken omdat het na 20 minuten zichzelf uitschakelt. Je kunt het massage apparaat dus veilig gebruiken.
Kijk voor alle informatie op de desbetreffende website

 
Previous Article
Next Article