Op het moment heb ik door mijn hele huis vloerbedekking waar ik jaren lang heel blij mee was maar het is tijd voor wat nieuws. Ik weet nog niet wat maar ben gaan kijken naar alle opties die er zijn en die zijn er op het moment. Maar welke vloeren heb je allemaal en welke paste het beste in mijn huis. Ik wil niet terug naar vloerbedekking dat weet ik zeker want de stof vliegt je om je oren en na 10 jaar dezelfde vloerbedekking zie je het verval en dat vind ik jammer.

Laminaat

Laminaat lijkt op een houtenvloer, tegenwoordig kan je bijna het verschil niet meer zien. Veel mensen kiezen een laminaatvloer omdat het betaalbaar en makkelijk te leggen is. Het kliklaminaat heb je zo gelegd daar hoef je geen expert voor te zijn. Laminaatplanken bestaan uit geperste lagen houtvezels met een kunststofbeschermlaag hierdoor makkelijk te onderhouden. Bij Laminaat winkel – De Laminaat Expert vindt je alles wat je hartje begeert.

Vinyl

Voor mensen die in een stad wonen de oplossing tegen geluidsoverlast, deze kunststofvloer wordt tegen de ondervloer aangelijmd en dempt daarom het geluid. Deze vloer is in allerlei stijlen te krijgen en kan je zo decoratief maken zoals je dat zelf wilt. Een vinyl vloer is duurzaam en goed beschermt tegen slijtage.

PVC

Als je graag vloerverwarming wilt dan is PVC misschien wel de perfecte vloer voor jou. De kunststoflagen waar de vloer van gemaakt is geleid makkelijk en is erg flexibel daarom absoluut geschrikt voor vloerverwarming. PVC is te verkrijgen in stroken maar ook in tegels ook de manier van hoe het gelegd wordt kan verschillen tot een klik- of een plaksysteem. Qua schoonmaken is PVC  super simpel te onderhouden.

Houten vloer

Niks oogt warmer en knusser dan een echte houten vloer, iedere plank is uniek en dat geeft zo’n persoonlijke touch aan deze vloer. Het onderhoudt van deze vloer vraagt wel enige aandacht maar als je het goed bij houdt heb je een levenslange plezier van deze vloer.

Gietvloeren

Ga je voor een industriële look in je huis kies dan voor een gietvloer, simpel en duurzaam! Deze vloer is in allerlei kleuren te verkrijgen waardoor je het heel persoonlijk kan maken. De beschermende bovenlaag zorgt dat er een vloeistofdicht oppervlak ontstaat. Hierdoor is de vloer goed bestand tegen slijtage en makkelijk schoon te houden. Een gietvloer kan niet verwijderd worden van de ondergrond, daar tegenover staat dat er makkelijk een andere vloer overheen gelegd kan worden.