Terras meubilair, het is er in alle soorten en maten. Van tafels en stoelen tot overdekte loungesets. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel. Hoge barkrukken, of juist tafels met gevarieerde stoelen en banken eraan. Stemt u uw terras af op het interieur van uw horecaonderneming of gaat u out of the box met uw terras en laat u uw gasten een totaal andere avond beleven? 

Alles voor een gezellig terras

De zomer is net van start en de terrassen gaan weer open. Het blijft langer licht, de zonnestralen zijn later op de avond nog te voelen en de gasten drinken nog wat na op het terras. De gasten bestaan uit koppels, een groepje vrienden die met elkaar afspreken na een lange tijd, gezinnen met al wat oudere kinderen, opa en oma gaan ook mee. 

Iedereen houdt er van om een terrasje te pakken, ’s middags maar ook ’s avonds. ’s Middags met moeder en dochter naar de stad om te winkelen, vader en zoon naar het terras. ‘Laat die vrouwen maar lekker winkelen, wij nemen een biertje’ hoort u dan vaak. U weet dat moeder en dochter straks nog langskomen nadat zij klaar zijn met winkelen, u maakt een praatje met vader en zoon en zo wordt het al snel gezellig.

Veelzijdig terrassen

Er zijn genoeg groothandels om terrasmeubilair te kopen voor uw terras. U kunt complete sets kopen maar u kunt ook zelf variëren in afmetingen en kleuren. Kwaliteit staat natuurlijk voorop, u wilt het beste voor uw gasten en u wilt graag dat ze terugkomen. Maar u wilt natuurlijk ook de beste prijs-kwaliteit garantie en een stukje service erbij zou fijn zijn. U wilt variëren in uw keuze en u wilt dat uw gasten zelf kunnen inschatten waar ze willen zitten. Daarom kiest u voor een aantal lounge sets, voor de gasten die de comfort opzoeken. 

Ook kiest u voor een hoge tafel met barkrukken, voor de gasten die eens gezellig een stukje hoger willen zitten. En u kiest natuurlijk ook voor de traditionele terras set, een normale tafel met rondom wat stoelen. U kunt zelf uw keuze maken of de tafel rond, vierkant of ovaal is, wat u  de beste keuze lijkt. Door deze variatie in uw terras te plaatsen richt u zich op meerdere doelgroepen tegelijk die allemaal naar uw terras heen komen, wat wilt u nog meer?

Terras vernevelaar voor extra comfort

Een terras wordt door veel gasten gebruikt, maar ook door veel berdrijven en verenigingen gekocht. Zoals de voetbalvereniging van uw zoon, het restaurant bij u om de hoek of de middelbare school van uw dochter, die wil dat de scholieren ook buiten fijn kunnen genieten van de zon in plaats van dat ze in de pauzes in de kantine blijven zitten. 
Een terras vernevelaar zorgt voor extra comfort en kan gemakkelijk gebruikt worden. Er zijn diverse varianten. Bent u benieuwd welke variant geschikt is voor uw terras. Bekijk het hier!