Eindelijk goede bedrijfskleding voor in de bouw

Ik ben eigenaar van een bouwbedrijf en wil dat mijn personeel er representatief en veilig bij loopt op de bouwplaatsen. Goede bouw bedrijfskleding voor in de bouw vond ik altijd maar moeilijk te vinden. Logo’s die loslieten of juist kleding die net iets te warm of net iets te koud was. Hier ben ik eindelijk tevreden over wat mijn mensen nu op de bouw dragen. Mooie kleding van topkwaliteit, die voldoet aan alle eisen maar ook nog eens kleding die mijn bedrijf extra uitstraling geeft. Dat vind ik zelf gewoon mooi om te zien. Op zo’n bouwplaats lopen soms wel honderden mensen rond maar die van mij pik je er nu zo uit. Ik heb gekozen voor wat fellere kleuren waarbij mijn logo extra in het oog springt. En dat valt meteen op! Ik heb ook het idee dat dit anderen ook opvalt want sinds ik professionele kleding heb voor mijn mensen heb ik ook meer klussen!

Aanrader

Voor bedrijven in de bouw is dit gewoon een aanrader. Makkelijke site, prima service als je iets specifieks wilt en de levering is prima. Op de juiste dag, keurig in pakketten en kwaliteit van de kleding is echt top. Aanrader dus!

 
Previous Article
Next Article