chiptuning BMW

Ben je de trotse eigenaar van een BMW en wil je jouw rijplezier graag vergroten? Dan is een BMW chiptuning de ideale manier. Tegen lage kosten zal jouw auto aanzienlijk meer vermogen en koppel krijgen. Hierdoor zal jouw auto een stuk sneller zijn en bij het behouden van dezelfde rijstijl zal de auto minder brandstof verbruiken. 

Wat is tuning nou precies? 

Door een BMW chiptuning zal de auto meer vermogen en koppel krijgen. Door deze vermogenswinst zal de auto een stuk sneller zijn maar hoe wordt dit nou precies gedaan. De specialisten die deze tuning uitvoeren beschikken over de benodigde kennis, ervaring en speciale apparatuur om deze tuning uit te voeren. Een BMW heeft vanuit de fabrikant uit reserves die niet benut worden. Door een tuning zal de specialist diep in de software van de auto kunnen treden waardoor deze reserves optimaal benut zullen worden. Door de speciale apparatuur zal de tuning geen invloed hebben op de apk en de levensduur van de motor. Dit proces wordt tuning genoemd en resulteert in meer vermogen en koppel. . 

chiptuning BMW

Bespaar geld op jouw brandstofkosten 

Als je jaarlijks veel kilometers rijdt of simpelweg geld wilt besparen op jouw brandstofkosten kun je jouw BMW eco late tune. Door deze tuning zal er een betere verbranding in de motor plaatsvinden waardoor de brandstof beter benut zal worden. Zo zou je na de tuning direct minder brandstof verbruiken waardoor je direct geld bespaard op de brandstofkosten van jouw auto.