Dsquared is een merk dat sterk in opkomst is. En dat terwijl het maar heel klein begon. In 1994 begonnen de Canadese tweelingbroers Dean en Dan met het ontwikkelen van hun eerste kledinglijn. Deze lijn was exclusief voor heren en sloeg enorm goed aan. Zo goed zelfs, dat ze in 2003 hun eerste damescollectie konden presenteren. De kleding van Dsquared is stoer en rebels en voorzien van mooie prints en details. Wist je dat Dsquared sinds 2017 ook winkels in Nederland heeft? Je vindt deze winkels in Amsterdam en Rotterdam.

Dsquared shop je ook online

Het is natuurlijk leuk dat Dsquared winkels heeft in Amsterdam en Rotterdam, maar momenteel heb je daar maar weinig aan. Deze winkels zijn, net als alle andere niet-essentiële winkels, gesloten tot nader order. En dus is het fijn dat je Dsquared ook heel goed online kunt shoppen. In de webshop kun je een selectie maken van wat je zoekt. Ben je op zoek naar jeans? Of juist naar caps? Wil je een fijne trui of een mooi t-shirt? Door het handige keuzemenu aan de linker kant van de pagina vind je altijd precies wat je zoekt. Dsquared is niet goedkoop, maar dat zie je er direct aan af. Je koopt écht bijzondere items. En dat gewoon online!

Denk vooruit en bestel nu je zomerspullen al

We hopen er natuurlijk allemaal op dat we de komende zomer weer heerlijk op vakantie kunnen gaan. En dus is het helemaal niet zo gek als je je daarop wilt voorbereiden. Ben je toe aan nieuwe swimwear? Kijk dan eens bij Malelions. Ook voor shorts en shirts kun je hier goed slagen. En nee, je hoeft er de deur niet voor uit. Je vindt online alles wat je zoekt. Dat is alvast een goede voorbereiding voor je vakantie!

Kun je niet wachten?

Dat hoeft ook niet. Wanneer je Malelions of Dsquared bestelt in deze shop dan heb je de spullen al de volgende dag in huis. Bestel je voor 13.00 uur? Dan komen ze het nog dezelfde dag bij je brengen. Niet dat je nu haast hebt met je nieuwe kleding, maar als je nieuwe kleding (of accessoires) bestelt, dan wil je daar niet te lang op moeten wachten. Je wilt weten of de kleding jou net zo mooi staat als het model op de website. Je weet ook direct of je kleding leverbaar is. Wil je een voorsprong op alle anderen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan ook nog eens € 10,00 shoptegoed!