De beste split kalksteen

Split kalksteen is een ideale steen die je kan gebruiken voor in je tuin, voor je oprit of gewoon als decoratie. Een steen met verschillende soorten doeleinden, dit maakt deze split zeker tot een van de populairste steensoorten. Niet alleen is het erg handig voor meerdere doeleinden het is ook een steensoort met een sterke samenstelling. De stenen zullen niet snel vergruizen, dit maakt ze ook echt heel erg geschikt voor op een oprit. 

klein split

Verschillende vormen split

De kalkstenen worden in verschillende varianten geleverd zo zijn er verschillende korrelgrootte een van 8/16mm en de ander van 16/22 mm. De split kalkstenen worden altijd in egaal grijs geleverd, dit kan soms afwijken naar een iets donkerdere grijstint of een wat lichtere grijstint. Bovendien hebben de stenen waterdoorlatende eigenschappen, jij hoeft je dan na een hevige regenbui geen zorgen te maken over een plasvorming.

Denli

Het advies voor split kalksteen

Kom je er toch niet helemaal uit en heb je toch alsnog hulp nodig bij het uitzoeken van het beste formaat? Dan kan je altijd ook nog contact opnemen met een professional. Kijk van tevoren ook goed naar hoeveel kuub je nodig denkt te hebben. 

 
Previous Article
Next Article