Behang voor kinderkamer

Behang voor kinderkamer kan lastiger te vinden zijn dan je denkt. Toen wij op zoek gingen naar behang voor de kamer van onze dochter viel het aanbod ons best tegen. Heel veel roze en prinsessen en dat is niet de stijl van onze dochter. Zij wilde juist een kamer met groen en geel maar wel een beetje lief en zacht. Dat is bijna niet te vinden in de gemiddeld woonwinkel of bouwmarkt.

Behang voor kinderkamer online bestellen

Behang voor kinderkamer

We hebben onze zoektocht dus snel verplaatst naar online. Ik vond dat nog best lastig want je wil natuurlijk wel weten wat je koopt en dat is vanaf een plaatjes soms lastig te zien. Mijn man wees me er terecht op dat dit ook lastig te zien is als je rollen in de bouwmarkt koopt omdat je dan eigenlijk ook vanaf een plaatje koopt of van een heel klein stukje behang. Ook dan moet je echt visualiseren hoe het er in jouw kamer uit gaat zien. Lastig maar niet onoverkomelijk natuurlijk.

Behang van Lilipinso te koop bij qiddie.com

Kinderbehang

Online hebben we plaatjes bekeken van behang voor kinderkamer. zo kwamen we uit bij de webshop qiddie.com. Hier verkopen niet alleen kinderbehang maar ook muurstickers, vloerkleden en speelgoed. Het behang dat ze verkopen is van het Franse merk Lilipinso. Mooie dessins en patronen van onder andere bloemen, druppels, hertjes, wolken en driehoekjes. Mooie zachte kleuren die wel spreken. Niet alleen het standaard blauw of roze maar ook veel andere kleuren. Ook onze dochter was erg onder de indruk en kon ook al snel haar keuze maken. Het bestellen ging prima en het behang werd erg snel geleverd. Wij zijn blij met het behang en met de geleverde service van Qiddie.com. Het behang zit er mooi op en ook mijn dochter is er nog lang niet op uitgekeken.

 
Previous Article
Next Article