Al een aantal jaren heb ik een eigen kwekerij. Ik kweek hier vooral bloemen en planten voor eigen gebruik. Het is mijn hobby om iets te kweken, ik doe het dan ook met veel plezier. Toch heb ik altijd al het gevoel gehad dat er verbetering is. Zo kwam ik er laatst achter dat ik nog nooit had nagedacht over plantenvoeding. Ik vond het erg interessant dus besloot ik ook maar wat voeding in huis te gaan halen. Waar Ik dit ging doen wist ik nog niet. Gelukkig heb ik een hele aardige buurman die mij een handje wilde helpen. Hij ging thuis alvast opzoek naar een goede site voor plantenvoeding.

Tevreden met Atami voeding, B’cuzz

Diezelfde dag nog kwam mijn buurman weer in de kwekerij. Hij vertelde me dat ik voor de plantenvoeding het beste op https://www.de-hobbykweker.nl/ kon kijken. Dit deed ik vervolgens dan ook. Toen ik op de site van de Hobbykweker keek zag ik een hele boel soorten voedingsmiddelen. Uiteindelijk koos is voor Atami voeding, B’cuzz. Ik bestelde het product en binnen een paar dagen was het al binnen. Atami voeding, B’cuzz heb ik volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt bij mijn planten en bloemen. Na enkele weken kwam ik erachter dat Atami voeding, B’cuzz een groot succes is. Het werkt echt! De planten groeien er mooier en sneller door, een topproduct!